3 aprilie 2016

3 minute de Farmec

Sunt o persoană organizată și îmi place să folosesc timpul eficient. Prin urmare, deși epilarea a devenit o necesitate, e bine că nu trebuie să aștepți cu orele. Și eu chiar nu sunt genul tipei care merge la salon să își petreacă o zi întreagă acolo. Și sunt mai sensibilă la durere, așa că am căutat o cremă depilatoare pentru piele sensibilă.  Hidratează, lasă pielea catifelată și, cel mai important, promite o epilare rapidă. 
Farmec este un brand românesc și sunt mândră de asta, produsele lor sunt de calitate, au un preț mai mult decât rezonabil și au trecut proba timpului. Cine nu a auzit de Farmec? Bunica sigur a auzit și ea este născută în 1935. O mai știți pe buni? Povesteam despre chipul ei de copil în articolul meu despre secretul de frumusețe al româncelor.
Revenind, Farmec oferă creme depilatoare pentru diferite nevoi și mi-a plăcut că au creat chiar și cremă depilatoare pentru bărbați. Mi s-a părut genial. Ca membru în clubul Farmec, poți beneficia și de alte avantaje, cum ar fi discounturi, posibilitatea de a influența promoțiile, surprize în cont.
Ideea e că am 3 minute, în care trebuie să las crema să acționeze. Ce poți face în 3 minute? O grămadă de lucruri. Trebuie să fii un pic inventiv.
Vă propun 10 modalități prin care puteți savura cele 3 minute de Farmec:
1. Ascult Lady in Red de Chris de Burgh, melodia noastră de suflet. Asta pentru că prima oarcă când ne-am întâlnit purtam un costum roșu și el îmi cânta la ureche Lady in Red..... 

2. Concep un mesaj senzual și îl trimit :) 

3. Citesc 3 pagini (viteza mea e de 60 pe oră) din Fata de hârtie de Guillaume Musso (dacă nu ați citit nimic din Musso, e musai, eu l-am devorat).

4. Îmi sun bunica, pentru că știu cât de nerăbdătoare e ca, noi nepoții, să o mai sunăm. O întreb de Farmec și de Doina. Cred că toate mamele și bunicile noastre aveau Doina acasă. Eu una am copilărit cu lapte Doina :) Nu, nu îl beam, dar mama și bunica îl foloseau la o grămadă de lucruri.

5. Ies pe balcon și admir oamenii. Îmi plac oamenii, îmi place să privesc copacii, florile, gâzele, m-am împrietenit și cu câțiva guguștiuci (nu în sens peiorativ). 
Mai 2013 (era de Paște), după ce îl lovise o mașină. L-am îngrijit și și-a revenit.
6. Îmi scot aparatul și imortalizez un copil căutând prin tomberon niște jucării și îmi amintesc să cobor și să vad dacă mai e acolo. Am atâtea jucării.... sigur puștoaica asta de 8-9 ani s-ar bucura mai mult de ele.

7. Îmi fac o cafea, pe care s-o savurez după operațiunea Fermec-ată a epilatului, la un episod din The Walking Dead. Urmează ultimul episod al sezonului. 

8. Fac niște exerciții ușoare de stretching, să nu deranjez crema. În felul ăsta, cresc numărul caloriilor arse.

9. Îmi analizez alunițele. E important să faci asta lunar. Iar eu am cam 100 de alunițe. Din păcate, cancerul de piele este tot mai frecvent și soarele sau solarul nu mai este așa de sănătos. Farmec oferă și astfel de produse. O piele epilată trebuie să fie o piele sănătoasă.

10. Citesc câteva citate motivaționale pe care mi le-am lipit pe perete, într-un colaj original. Este colțul meu energetic.
Toate visele tale se pot îndeplini dacă ai curajul să le urmezi (Walt Disney)
Frumusețea începe în momentul în care decizi să fii tu însăți (Coco Chanel)
Vorbele bune pot fi scurte și repede rostite, dar ecoul lor este nesfârșit (Maica Tereza).

Trăiește cu Farmec, fii fermecat de frumusețea vieții și încearcă să trezești și în alții acest dor pentru farmecul din oameni, din natură, din picurii de ploaie sau razele de soare. 

*** Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016