10 iunie 2016

Urgent!!! Scoala Flanco in Craiova!

Am urmarit de ceva vreme stirea legata de Scoala Flanco. Asteptam asta la Craiova, cu mare drag, in special pentru studentii mei de la FEAA Craiova, care adora sa se implice in proiecte extracurriculare, prin care sa se dezvolte personal si profesional.
Pentru cei care nu stiu, Scoala Flanco inseamna cursuri gratuite pentru tinerii preocupati de brandingul personal, blogging, antreprenoriat si social media. In plus, Turneul Scoala Flanco are loc la Craiova :) Cat de tare e asta pentru noi, pe-aici, care, de multe ori, avem impresia ca nu se intampla lucruri faine decat prin capitala.

In Craiova cursurile Scoala Flanco vor avea loc pe 21 iunie, intre orele 10.00 – 16.00 in magazinul Flanco din Auchan Craiovita.

Inscrierile pana pe 14 iunie!

Nu astepta, e gratuit, e la o aruncatura de bat si e intr-un centru comercial. Nu ai ce sa pierzi, dar cu siguranta ai ce sa castigi. Inscrie-te, folosind formularul de aici. 

Am convingerea ca studentii FEAA Craiova vor fi acolo si abia astept sa citesc feed-back-ul lor in revista studenteasca. Sa devenim virali, zic!
Beneficiile unui astfel de curs sunt numeroase:
1. ai ocazia de a afla multe despre zona online
2. poti sa intrebi niste specialisti, Cristina Bazavan, Sorana Savu si Cristian China Birta
3. poti sa legi prietenii
4. iti vin idei noi
5.  ai ocazia sa declansezi un brainstorming


Numarul de locuri este limitat, asa ca grabeste-te! 
Consider ca tinerii ar trebui sa se implice mai mult in aceasta zona de dezvoltare personala, cu atat mai mult pe zona de online, pentru ca digitalizarea este viitorul. Intr-o zi, poate va fi istorie si vom asista la alte chestii revolutionare, dar pana atunci, e bine sa profitam la maxim de ceea ce ni se ofera. Ma bucur ca Turneul Scoala Flanco poposeste si la Craiova.

Smile and Shine!