19 noiembrie 2016

Peste 100 de ani

Cum credeti ca ne vom deplasa din A in B peste 100 de ani? Stiti documentarele acelea in care prin 2000, oamenii ar fi trebuit deja sa foloseasca masini zburatoare si sa nu mai conduca, pentru ca am fi avut deja masini automate?

Ei, peste 100 de ani, cred ca vom reusi teleportarea :) De ce nu? Cu siguranta, insa, masinile zburatoare si cele conduse automat vor putea fi o realitate, daca se doreste. Exista deja la stadiul de prototip. Tu cum vezi viitorul transporturilor? Lasa-mi in comentariu parerea ta!

Pana una alta, oamenii in Bucuresti si Cluj se bucura de serviciul de car-sharing de la Uber - o inventie utila si daca dati o cautare pe net, veti vedea cat de multe si eficiente sunt in afara. Mai nou si in Brasov.

Avantaje:
1. platesti cu cardul, se evita astfel, evaziunea
2. e mai ieftin
3. ai o politica de fidelizare bine pusa la punct.

De exemplu, acum:
Cand iti faci cont pe Uber, primesti un cod. Cu acel cod, un prieten poate primi o cursa gratuita. In momentul in care isi efectueaza cursa gratuita, vei primi si tu una. 

Foloseste la inscriere linkul https://www.uber.com/invite/k72f212cue, vei primi o cursa gratuita in limita a 20 lei.  

Daca aduci peste 100 de prieteni, vei primi garantat un iPhone 7.  Oferta e valabila pana pe 30 noiembrie. Mai multe, puteti gasi AICI.


SUCCES!

Seara fetelor

Colega mea e foarte curioasă: așa că mă întreabă ce am făcut în weekend, în speranța că îi voi povesti ceva legat de shopping sau de vreun centru comercial. Nu ai să vezi! Eu în weekend mă cultiv și mă dedic persoanei mele și prietenilor, care îmi dau energie!

Și așa îmi încep eu povestea chinezească:

Eu și prietena mea ne-am propus să facem o noapte asiatică. Ne apucă mania să alegem o țară și acum s-a nimerit a fi China. Apoi, ne documentăm bine, ne facem ținute vestimentare cu specific, comandăm mâncare chinezească ... 

Am început weekendul cu realizarea unor ținute vestimentare specifice Chinei și ne-am amuzat cât de neîndemânatice suntem. Apoi, am închiriat niște filme chinezești, pe care pur și simplu le ador: My New Sasy Girl (2016, o coproducție Coreea de Sud - China) și Shanghai Calling (coproducție China-SUA, acțiune plasată în Shanghai). 

În China, una dintre cele mai importante sărbători este Sărbătoarea Primăverii, care începe în prima zi a primei luni din noul an chinezesc și durează trei zile. Preparatul tradițional este reprezentat de pachețelele de primăvară, care sunt făcute cu carne tocată și legume (morcovi, ceapă, varză). 


Articol scris pentru SuperBlog 2016