2 decembrie 2016

Chinezu si vinul surpriza

Anul asta, am interactionat putin cu China Birta si ultima oara, mi-a trimis un vin surpriza. Am apreciat gestul sau si cred ca daca as putea, lui i-as oferi un vin cu traditie. Ar aprecia cu siguranta gestul si savoarea vinului. De vorbit, nu stiu ce am vorbi, poate despre ultimul subiect online, agentiile de publicitate si CSR-ul. 
Daca vreti sa oferiti cuiva drag un vin bun, puteti alege vinuri cu tradiție de la Vincon, din gamele Comoara Pivniței și Oenoteca.


Sarbatori frumoase!

Visul unui somelier

Anul acesta am fost la vreo 4 degustari de vinuri, dar niciuna nu m-a impresionat ca cea la care a fost invitat chiar presedintele Federatiei Somelierilor din Romania - Laurentiu Achim Avram. Lui as vrea sa ii daruiesc un vin cu traditie, nu pentr ca ar avea nevoie, ci pentru ca as vrea sa il ascult vorbind, pe masura ce il savureaza. Omul asta te poate face sa te indragostesti de vin, chiar daca nu esti un cunoscator sau un mare pasionat de vin. 
Limbajul folosit, pe intelesul unui necunoscator, m-a impresionat mult, pentru ca, adesea, uitam sa vorbim pe limba celui din fata noastra. 

Tot vin sarbatorile. Puteti oferi si voi vinuri cu traditie de la Vincon, din gamele Comoara Pivniței și Oenoteca.

Aici aveti si clipul de promovare a vinurilor din gama Comoara Pivnitei. 


Sarbatori fericite! :)

Alien Tower: What the 3rd season of Black Mirror is like

Alien Tower: What the 3rd season of Black Mirror is like:   Black Mirror is a british sci-fi TV series in the form of an anthology of stories, much like in the same style as Twillight Zone.

Enjoy this review of my friend. :) for Black Mirror, the tv series of Netflix