24 februarie 2017

Incepe Spring Super Blog 2017


Daca in urma cu un an, ratam inceputul Spring SuperBlog, acum o iau din vreme :) Sunt entuziasmata sa vad ce lucruri mai aflu despre mine in aceasta editie.

De multe ori nu inteleg semnificatia unor lucruri, evenimente sau oameni la momentul respectiv, dar apoi inteleg mult mai multe despre mine si ceea ce ma inconjoara.

Imi anunt inscrierea la Spring SuperBlog 2017, dar nu pentru competitie. Acum realizez ca ceea ce ma atrage este multimea aceea de oameni, care vorbesc intruna pe grup :) care dezbat, asteapta note, se revolta, se impaca, isi revin, pentru gala (in decembrie nu am inteles de ce sa vrei sa vii la gala), pentru adrenalina, pentru ca te tine in priza.

La gala, eram prezenta dar nu am inteles de ce sa vrei sa vii la gala. Nu de alta, dar eu nu dansez si tot ceea ce imi place sa fac e sa vorbesc si sa cunosc oameni, dar la petrecere, oamenii vin sa se distreze nu sa vorbeasca :)

Insa acum imi e dor sa admir oamenii, sa ii observ, chiar si de la distanta. Oamenii ma inspira! Si, da: SuperBlog este despre oameni, nu e despre premii, orgolii si note! E despre magia de a fi OM, de a te cunoaste si de a-i descoperi pe ceilalti.

Un gand bun catre organizatori si catre toti colegii mei participanti! :)