22 februarie 2017

Doneaza-ti codita

Va spuneam intr-un articol recent despre Provocarea generozitatii. Ma tot gandeam ce gest as putea face si mi-am adus aminte de lucrarea prezentata la Olimpiada de Management de fetele mele - Andreea Geanta si Alexandra Popa, referitoare la cancerul mamar si la o campanie CSR prezentata de ele - Brave Cut. Apoi mi-am adus aminte ca o alta fosta studenta a mea, Madalina Stan, a facut acelasi gest.

Fundatia Renasterea din Bucuresti are o campanie Brave Cut, prin care iti poti dona parul pentru realizarea de peruci pentru femeile cu cancer la san. Conditia e sa fie minim 15 cm. 

Adresa unde puteti trimite codita este: 
Fundația Renașterea, Strada Virgil Plesoianu, nr. 87, sector 1, Bucresti, cod 011525, tel. 0314379900

Astazi, m-am tuns la Salon Mary Lux din Craiova si le-am dat si lor adresa fundatiei, pentru clientele care vor sa faca un gest nobil. De cele mai multe ori, parul ajunge la gunoi. Daca putem face fericita o femeie care si-a pierdut parul din cauza unei boli necrutatoare, de ce sa nu o facem?

Asa arat eu acum :) cu minus o codita de 25-30 cm. 




Aceasta este prima mea fapta buna din Provocarea generozitatii - https://www.facebook.com/events/1727720647539801/ . 

Coincidenta sau nu, in timp ce scriam adresa pe plic, am realizat ca numele fundatiei (Renasterea) este acelasi cu al strazii pe care locuiesc - Strada Renasterii! 
Daca locuiti intr-un oras unde nu existe saloane partenere ale fundatiei (si in Craiova nu exista, si nici in Slatina, din cate stiu), mergeti la posta si puneti codita intr-un plic pe care il trimiteti prioripost. (m-a costat 11,3 lei).

Sper ca gestul meu sa fie urmat si de alte persoane si mi-as dori ca saloanele de coafura sa promoveze aceasta campanie clientelor. E un gest umanitar! 

Astept si pozele tale! :)
Sharing is caring!
#bravecut