20 martie 2017

Tabara Kings Los Angeles

Sunt cadru didactic la universitate si experienta mea cu studentii ma ajuta sa imi dau seama cam ce vor. Am studenti care termina facultatea si apoi merg in Marea Britanie sa mai faca o facultate. Am studenti care merg cu diverse burse in Europa sau SUA. Unii se acomodeaza mai repede, altii mai greu. Stiu ca toti ne dorim sa ajungem o data in State, asa ca am gasit pe Edutabere Tabara Kings Los Angeles, care cred ca ii poate obisnui pe tineri cu viata de acolo, sa vada daca este ceea ce isi doresc. 

Mi se pare foarte interesant acest concept de edutabara, o tabara educationala, unde poti sa iti trimiti copiii cu cativa inainte de admiterea la facultate. Se distreaza, se culturalizeaza, socializeaza, isi deschid orizontul si se pot familiariza cu institutia respectiva, sa vada daca e ceea ce viseaza. 

Cred ca astazi, avem foarte multe oportunitati, iar Internetul si liberalizarea circulatiei persoanelor, globalizarea in special, ne ajuta foarte mult. Fii un Yes Man, ca in filmul cu Jim Carrey. 


Multumesc Parintilor

Multumesc parintilor pentru tot sprijinul oferit: financiar, moral, precum si pentru iubirea lor neconditionata. 

Datorita lor, am terminat studiile doctorale, postdoctorale si lucrez la universitate. Le multumesc pentru ca mi-au insuflat dragostea de carti si oameni!

Multumeste-le si tu parintilor (cu text, video sau poze), taguieste pagina Multumesc Parintilor si foloseste hashtagul #multumescparintilor. Daca trimiti scrisoarea intr-un mesaj pe pagina de Facebook, poti castiga unul dintre cele trei premii prin tragere la sorti - 500 lei sa le faci un cadou parintilor tai minunati. 

Eu si parintii, dupa sustinerea tezei de doctorat

Inovare cu Caroli

Ce e mai important? Termenul de garantie sau modul in care produsul este refrigerat si pastrat in conditii optime. Nu de putine ori, am cumparat produse care se alterau inainte de perioada de expirare. Probabil vanzatorul sau eu nu l-am pastrat in conditiile adecvate. Amandoua sunt importante, dar pastrarea in conditii optime pare sa treaca pe locul II, desi e la fel de importanta. Caroli are solutia! :)

Caroli iti aduce #mancarecunotificare. Nu-i asa ca suna bine? Noile salamuri Semenic Extra de la Caroli au o eticheta cu cadran termosensibil, numit Carolimetrul Termic. Culorile se schimba din verde (temperatura sub 8 grade Celsius) in galben (temperatura depasita).