9 aprilie 2017

Flanco nu doarme, are chef de taina!

Recent, Flanco a lansat serviciul Suport Clienți Non-Stop, pe care îl poți folosi apelând 037.447.71.00 sau 021.203.81.70. Obiectivul lor este sa nu astepti mai mult de 40 de secunde. 
Am vrut sa testez sa vad dacă asa este. Am sunat la #suportclientinonstop la #flanco și am înregistrat experienta. 


De la secunda 37, începe sa sune (pana atunci mi s-a prezentat un rezumat al noilor îmbunătățiri). La minutul 1:40, mi se răspunde. Deci a durat cam un minut. Eu zic ca e ok si sunt sigura ca vor îmbunătăți sistemul. Comparativ cu alte magazine unde ma satur si inchid, a fost super ok. 
In plus, tânărul de la call center a fost amabil, mai ales ca întrebarea mea era doar de test, eu știind exact ce presupune cardul de fidelitate. 
Ii felicit pe cei de la Flanco pt partea cu suportul non stop, dar si cu existenta cardului de fidelitate, pe care alți retaileri de pe plaiul mioritic nu il au. Ar trebui sa profite mai mult, pentru ca sunt printre singurii. Cel puțin in Craiova, nu mai exista niciun magazin cu profil similar cu card de fidelitate. In afara, este ceva uzual. Mai multa promovare a lui!

Am vrut sa fiu sincera cu timpul si sa nu ma inregistrez de mai multe ori, dar 1 minut de asteptare il consider decent. Mai rau cand, la altii, astept, pe banii mei, 10 minute si nimic.  Ai o piscina? Are nevoie de tine

Daca ai o piscina, trebuie sa te documentezi un pic mai mult despre ce presupune igienizarea ei. E un pericol, daca nu cumperi produsele care sa iti asigure o piscina curata.

Gasesti o multime de produse pentru curatarea piscinei si poti alege ceva care se potriveste dimensiunii piscinei si materialului din care e confectionata. Daca ai o piscina inalta, cu siguranta vei avea nevoie de scari de acces.

Gasesti si o gramada de perii si alte accesorii necesare curatarii piscinei. Trebuie sa te documentezi si apoi sa alegi produsele necesare. Nu face economii cand e vorba de sanatate!