23 aprilie 2017

Fast and Furious 8

Multumesc pentru invitatia la filmul Fast and Furious 8 cinematografului Inspire Cinema - Cinema 3D Craiova. L-am privit din locul F1, sala 1. Puteti sa va delectati mai intai cu trailerul, ca sa vedeti daca este genul de film care va place, desi cred ca toata lumea a auzit de Fast and Furious, intrecut ca serie poate doar de filmele cu James Bond. Poate vor un record sau sa devina ca Tanar si Nelinistit :)

Trailer:

Filmul este unul de actiune, povestea este relativ simpla și are multe clisee, dar reunirea unor actori geniali si carismatici face deliciul acestui film: Vin Diesel, Jason Statham, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Ludacris, Kurt Russell, Luke Evans, Scott Eastwood (fiul lui Clint Eastwood), Kristofer Hivju (actorul norvegian pe care fanii il stiu din Game of Thrones - Tormund), Hellen Mirren. Cand ai 10 actori consacrati, umor, masini, imagini din Havana, Berlin si tinuturi reci, succesul e garantat. Daca mai punem si un bebelus care asculta muzica la niste casti prea mari pentru capsorul lui si care ii zambeste unui badass, e chiar prea mult :) Nu va spun cine-i badass-ul, ca sa nu spoileresc. 


Au fost cateva intrebari pe care mi le-am pus, dar cred ca nu e un film la care sa iti pui prea multe intrebari: de exemplu, de ce bomba EMP nu il afecteaza pe el, apoi de ce accepta asa usor ce ii spune Cipher, fara a avea un back-up plan, cum ia legatura cu mama lui Deckard, usurinta cu care badass-ul de mai sus intra in avion, dar si alte intrebari care imi treceau prin cap, atunci cand nu puteam privi filmul, din cauza inaltimii mele. Va recomand filmul. A fost relaxant, desi, daca aveti un loc mai in spate, recomand sa va imbracati bine, pentru ca aerul conditionat e puternic. Recomand si sa stiti limba engleza, daca sunteti mai scund. Nu am vazut deloc subtitrarea, dar norocul meu ca stiu engleza. 

O precizare fac pentru cinefili, denumirea filmului este The Fate of The Furious, iar in Romania, ruleaza in cinematografe din data de 21 aprilie.