8 septembrie 2017

Ziua 5 - vegan sanatos

Ziua 5 - Sf Maria :) La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei! 
Ma simt plina de energie, iar greutatea este inca in minus, desi nu asta e scopul si mananc pe saturate, chiar mai bine decat inainte. Digestia, insa, s-a imbunatatit considerabil. 

La micul dejun, am facut pauza de la cereale cu lapte pentru ca am avut o zi libera si m-am trezit mai tarziu, asa ca, un iaurt din soia cu afine, impreuna cu o cafea mi-au facut inceputul de zi suficient de plin de energie. 

Mi-am luat vitamina B12, am baut multa apa si am savurat la pranz un sandwich delicios cu ciabatta, salata de vinete si rosii.


Ca gustare, am savurat un ceai negru cu scortisoara, o banana si o bucatica mica de halva din seminte de floarea soarelui cu alune (30 g). 

La cina, am pregatit stir-fry vegetables (legume congelate cu cartofi, ardei, porumb) cu condimente, salata de rosii si ciabatta. Foarte bune aceste legume!

Pentru gustarea de seara, voi alege rondele cu grau si unt de arahide (una nu mai multe :)). 

Maine e o provocare, e ziua de nastere a mamei mele si mai mergem si la bunici :) Sa vezi acolo, drama pentru ei! Inca trebuie sa se obisnuiasca. 


Gala de Opera - concert caritabil in Banie
Intrarea este libera, dar daca puteti si aveti, puteti sa faceti donatii. Banii donati in cont sau in urna special amenajata la eveniment vor fi folositi pentru achizitia de medicamente pentru copiii de la Clinica de Oncopediatrie.

Extras din comunicatul de presa:


Concert caritabil susținut de artiștii Operei Naționale pentru copiii bolnavi de cancer din Oltenia Mari artiști ai Operei Naționale Române susțin în data de 9 septembrie un concert de caritabil, organizat în scopul achiziției de medicamente necesare copiilor bolnavi de cancer din Oltenia. Concertul este organizat de Asociația Femei cu Perspectivă din Craiova și se bucură de sprijinul mai multor instituții de cultură din Craiova și al autorităților locale. Intitulat Gala de Operă Craiova, evenimentul invită iubitorii muzicii clasice să revadă arii din cele mai iubite opere ale marilor compozitori, interpretate pe scena Teatrului de Vară din Parcul Nicolae Romanescu. Gala de Operă este organizată în cadrul proiectului umanitar „Fereastră spre noi", un concept care își propune să promoveze solidaritatea și implicarea voluntară. O prezență de excepție în cadrul evenimentului o reprezintă Mihaela Roșca, singura femeie care conduce o orchestră de la pupitrul dirijoral în vestul țării, pe scena Operei Române din Timișoara. Alături de ea, mari artiști ai Operei Naționale Române și-au dat mâna în sprijinul micuților internați pe Clinica de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Județan de Urgență din Craiova. Craiovenii vor putea să îi vadă pe Adriana Dumitriu, Lidia Butnariu, Daniela Rădulescu, Odin Ciocea, Andreea Mihaela Bălan, Eugen Secobeanu, Henrieta Almași, Miruna Sturza, Ștefan Cârstea, Alin Stanis si Marius Zaharia. Campania "Fereastră spre noi" a fost demarată în urma adresei doctoriței Polixenia Stancu, șefa Clinicii de Oncopediatrie a SCJU Craiova, prin care se atrage atenția asupra incapacității medicilor de a asigura tratamentele mecesare copiilor care suferă de boli oncohematologice. În scrisoare, se menționează și situația deficitară a familiilor copiilor internați în clinică.

Extradiscount 10% de Sf Maria pe Elefant

Extradiscount 10% de Sf Maria pe Elefant


Bratari motivationale pentru copii - cadoul Libris

Bratari motivationale oferite cadou pe Libris la primele 500 de comenzi cu carti pt copii.