9 septembrie 2017

Ziua 6 - vegan fericit!

Pentru ca astazi este o zi importanta pentru mine - ziua mamei mele, voi descrie doar micul dejun si va voi lasa si cateva poze de pofta :)

Gustarea de aseara: o rondea de grau de la Sanovita cu o bruma de unt de arahide, o jumatate de portocala.


In poza sunt doua portii, iar nr de calorii/portie este cam de 190 kcal, fructe, cereale si alune intr-o singura farfurie, adica multe proteine, calciu, fier, fibre.

Micul dejun de astazi s-a lasat inspirat de gustarea vesela de aseara si de astazi sunt vegan fericit! :)


Poza include 2 portii, si nr de calorii este de aproximativ 290 kcal, deoarece bananele au mai multe calorii, la fel si felia de paine, dar este un mic dejun, care trebuie sa aduca energie.

Intr-o ora, plec la ziua mamei, vizite la bunici, etc. Prima confruntare cu familia, in cadrul unei petreceri, ca sa zic asa, in care eu sunt vegana :) I-am anuntat, asa ca ma astept la ciuperci pe gratar, cartofi copti/fierti, porumb fiert, multe fructe, paine de casa si salata de vinete. Iar desertul inghetata vegetala de tip sandwich.

Va tin la curent! :)

Sa aveti o zi sanatoasa si sa va documentati despre cum sa fiti sanatosi. Daca mancam sanatos, se duc si caloriile. Saptamana aceasta, am mancat mult, bine, sanatos, nu m-am infometat si am slabit cam 700 grame. Nu e mult in 5-6 zile, dar pe termen lung, se vede.

Dorm mai bine, am o digestie mai buna, sunt mai optimista, mai vesela si am mai multa energie.

Stati sanatosi si cu zambetul pe buze! :)