20 septembrie 2017

Black week -70%

Black week cu reduceri de 70%


Camasi dama -50%

Produsele pe Meli Melo au reduceri de 50%


Discount Days 18-24 septembrie

Discount Days 18-24 septembrie


Dulciuri de Craciun

Imi plac dulciurile! Am devenit vegana si e destul de greu sa gasesti dulciuri fara lapte sau unt sau oua ... Acesta este motivul pentru care mi-as dori sa gasesc pe giftsolution.ro mai multe produse vegane care sa poata fi transformate intr-un cos vegan, care sa poata fi oferit de Craciun, Paste sau cu alte ocazii. 

Cred ca astfel de cosuri ar putea fi consumate nu numai de vegani, deci cred ca exista un potential. Sunt sanatoase, gustoase, au un impact redus asupra mediului, pe termen lung si asocierea unui brand cu aceste aspecte ar putea fi o modalitate buna de a te pozitiona pe piata, cu mult inaintea altora. Este o strategie de marketing eficienta si oarecum de nisa. Inca, in Romania, veganismul si vegetarianismul sunt percepute ca fiind de nisa, desi grupurile de Facebook tot mai numeroase arata ca exista multi vegani, care se plang ca nu gasesc in Romania ceea ce gasesc in afara. Poate ca e momentul ca unele firme sa faca si acest pas. Surprinzator, multi vegani ar plati mult mai mult, doar ca sa nu consume produse animale. 


Paranix in lupta cu inamicii

Glumim, dar problema paduchilor la copii este una serioasa. Foarte multi copii ajung sa fie traumatizati de leacuri babesti ineficiente: folosirea gazului (una dintre cele mai cunoscute), otetul, tunsul la zero si multe altele. 

Sursa: Paranix, http://www.paranix.ro/

Paranix ofera o solutie farmaceutica moderna de combatere a paduchilor si incurajeaza oamenii sa se adreseze specialistilor pentru rezolvarea problemei, reducand, astfel, impactul emotional asupra copiilor si rezolvand problema intr-un mod rapid, eficient, deloc traumatizant pentru copii.Traditional sau modern?

Ce ai alege pentru copilul tau? Traditional sau modern? Daca e ceva grav, cred ca ai incerca orice, mai ales atunci cand medicina nu are solutii. Dar pentru o problema cum e cea a paduchilor, care nu este o problema foarte grava, de viata si de moarte, chiar daca poate afecta emotional (destul de serios, chiar) un copil, exista solutii moderne, eficiente si sigure. Paranix are o astfel de solutie.


Nu ai cum sa gresesti cu un cos ...

Nu ai cum sa gresesti cu un cos de cadouri. Cei de la giftsolution.ro au o varietate de cosuri, in special pentru Craciun, momentul din an in care se cumpara cele mai multe. 

Ne-au lansat o provocare: cum ar arata cosul ideal pentru mine?

De la 1 septembrie, am devenit vegana, adica vegetarian care nu mananca peste, carne, oua, branza, lapte si alte produse animale derivate. Motivul este cel de a preveni anumite boli. Parintii mei au hepatita, diabet, colesterol, hipertensiune. Asa ca mi-ar placea sa vad cosuri vegane, cu produse 100% vegetale (ceea ce e foarte rar si exclusivist) si produse pentru diabetici sau cei cu afectiuni hepatice. Mi-ar placea sa imi fac mie si celor dragi un astfel de cos cadou. L-as oferi mai des, nu numai de Craciun, de Paste, cu ocazia unei zi nastere sau aniversari... Doar sa existe :)

Poate, intr-o zi, firmele vor constientiza ca exista un mare potential pentru segmenul de vegani si vegetarieni din Romania.