4 octombrie 2017

S-a lansat oficial Elefant Premium

S-a lansat oficial Elefant Premium si fiecare utilizator are un bonus de 100 de puncte. Spor la activat ofertele.


Borsec - un design care te inspira

Pentru mine, Borsec este apa pe care o beau zilnic si o folosesc si la gatit, mai ales ca acum gatesc mult mai des, ca vegana.


Dar imi mai place ceva la Borsec. Eu insami cadru didactic specializat pe marketing si cu un doctorat in managementul strategic al retailului modern, privesc aceasta sticla si din punct de vedere al ambalajului, formei, culorii, logoului, tehnicilor de marketing. Astfel, Borsec are un design care te inspira, culoarea albastra fiind o culoare care semnifica viata, sanatatea, vivacitatea, energia, pofta de viata si entuziasmul. 

Bea Regina Apelor Minerale si pune un zambet pe chip! :)

Borsec - subiect de licenta

Cand am dat licenta acum multi ani, am primit intrebarea: Ce branduri românesti cunosti? Cu acest gand, m-am trezit de dimineata. Deoarece Borsec se plaseaza pe primul loc in topul brandurilor romanesti, ar fi o idee sa propun o astfel de tema la licenta sau master, pentru studentii mei. Ma bucur ca mi-a venit aceasta idee, ca urmare ca provocarii lansate de Borsec


Anul acesta, am declarat deja temele, dar o notez pentru anul viitor: Analiza brandurilor românești - studiu de caz: Borsec. 


Budinca raw-vegana de chia cu fructe

Stiam ca semintele de chia sunt foarte bune, avand continut mare de gibre si omega-3. Am gasit o punguta de 250 g de seminte de chia la Auchan, cu vreo 5 lei, asa ca am luat-o. Un alt lucru interesant si magic la aceste seminte este ca sunt foarte solubile in apa. Daca le pui in apa, lapte vegetal sau alt lichid, absorb acea cantitate si ramane ca o budinca, iar textura este foarte interesanta. 

Ingrediente 2 portii
4 linguri de chia (am folosit chia neagra, dar exista si alba)
200 ml lapte vegetal (eu am pus lapte de soia de la Sanovita)
1 banana si 4 capsuni medii

Am pus laptele in 2 pahare, 100 ml in fiecare si am adaugat cate 2 linguri de seminte de chia in fiecare. Am mestecat bine si am lasat 30 minute sa se umfle. La fiecare 7-10 minute, e bine sa mestecati continutul, altfel se formeaza cocoloase. 

Dupa 30 minute, taiati capsuni bucatele foarte mici, iar banana o pasati. Adaugat jumatatea de banana si cele 2 capsuni taiate in fiecare pahar si mestecati bine. Daca v-au ramas feliute de capsuni, le puteti pune deasupra pentru un aspect mai placut. 

Improvizati si fiti creativi! Merge cu orice alte fructe de padure, goji, merisoare, stafide sau mango. Rezultatul este un desert sanatos, hranitor, gustos si slab caloric.