25 noiembrie 2017

3 produse Answear cu 170 lei

Cine zice ca pe Answear gasesti doar haine scumpe? Eu am luat o geaca, o camasa cu motive de Craciun si un tricou inspirational cu doar 170 lei. Transportul a fost gratuit si am primit si 17 lei in contul Answear Club.

Produsele faceau 220 lei reduse de la 382, dar te poti abona la newsletter aici si primesti un voucher de 50 lei.

Am cumparat geaca de mai jos. Aceasta este redusa de la 239 lei la 149, aplicand insa cei 50 lei, o vei avea cu mai putin. Este calduroasa, blanita este artificiala si e prinsa cu nasturi. Am luat marimea M, respectand tabelul lor.


Al doilea produs a fost tricoul cu You are the inspiration, tot pe roșu, tot M, desi mergea si un S, dar vine mai largut si arata dragut.


Si, desigur, daca tot vin sarbatorile, camasa cu motive de Craciun. E un model mai largut, am luat tot M, desi cred ca mergea si S, dar din pozele de pe site, cred ca se poarta mai largut. Aceasta este redusa de la 99 lei.


Spor la shopping! :)


Etapa a II-a Test afiliere

A inceput etapa a doua de testare a evolutiei in 2Performant. Din pacate, evolutia nu a fost una buna, nu am avut timp sa ma implic si asta s-a vazut, dar am inregistrat comisioane, iar eu ma bucur pentru fiecare cent pe care il vad acolo. Iar mailul cu Hooray! Ca Ching! .... sau ceva de genul este genial. Cine stie, stie. 

Am inceput de pe locul 192 si acum sunt pe 282. Cu toate acestea, evolutia la click-uri si comisioane este in crestere, ceea ce inseamna ce ceilalti au fost mai buni, iar acest ranking nu reflecta evolutia noastra fata de noi, ci prin comparatie cu ceilalti. Pe segmentul meu de Books, sunt pe locul 130.


Sunt bărbații de pe Marte, femeile de pe Venus?

Acesta este titlul unei cărți renumite care subliniază diferențele dintre bărbați și femei. Deși nu cred în etichete, stereotipuri și prejudecăți, unele lucruri sunt reale. Se spune despre femei că se pregătesc o veșnicie înainte să meargă undeva, își aleg cu grjă bluzele, pantofii de damă, fustele, rochiile și alte accesorii. 


Despre bărbați se spune că sunt gata în 5 minute. Își aruncă pe ei o bluză, niște pantaloni și pantofi și gata! Sunt pregătiți de plecare.

Realitatea e că moda te distanțează de stereotip. Astăzi, foarte mulți bărbați sunt preocupați de imagine, întorcându-se cu fața către anii în care rujul și tocurile nu erau apanajul femeilor, ci al bărbaților.

Când eram mică, mă înnebunea ideea că fetele trebuie să poarte doar rochii, să se machieze și să se aranjeze câteva ceasuri în oglindă, iar domnii trebuie doar să stea și să se plângă de acest lucru. Deoarece am un frate, prima comparație am făcut-o cu el. Era mult mai ordonat decât mine, se aranja mult mai mult în fața oglinzii, iar eu eram gata în 5-10 minute. Îmi plac lucrurile simple și naturale.


Timpul a trecut, eu am mai crescut, dar nu m-am schimbat foarte mult de la puștoaica rebelă, diferită de cei din jurul ei. Spun diferită, nu spun că era mai bine. Dar personalitatea și charisma unei persoane depind de atitudinea acesteia. Poți purta o pereche de jeanși cu încredere sau o rochie și să te simți stângace. 


Fiind într-o relație, pot compara femeia care am devenit cu bărbatul care îmi stă alături. Cele 5 minute înaintea plecării devin mai multe pentru ele. Eu sunt o fire mai calculată, foarte punctuală și mai bine îmi pregătesc ținuta cu o zi înainte, decât să întârzii undeva. El este mai relaxat și se îmbracă tot repede, dar preferă să lase pe ultimele minute acest lucru, iar uneori își mai aduce aminte că nu și-a dat cu gel prin păr sau că are nevoie de alte șosete pentru pantofii respectivi. 


Săptămâna aceasta, am fost speaker motivațional la un eveniment și m-am stresat un pic cu îmbrăcămintea, dar mi-am făcut planul în minte cu o zi înainte, iar în dimineața plecării, am fost gata în 10 minute. Nu mă machiez, îmi las părul pe spate, lejer și toată pregătirea constă în alegerea ținutei și a accesoriilor cât mai simple. Sunt cadru didactic la universitate și lumea se așteaptă să te vadă la costum sau în rochii. Pentru mine, atitudinea este tot ceea ce contează și o poți avea foarte bine și în ținute casual. 

Din fericire, Answear are răspunsul și pentru oameni gata în câteva minute. Chiar în ziua plecării spre conferință, a venit curierul cu tricoul inspirațional de la Answear. 

Tricoul meu de la Answear
Sunt recunoscătoare că nici eu, nici prietenul meu nu suntem de pe planete diferite din acest punct de vedere. Amândoi suntem gata în câteva minute, dar există, totuși, o diferență: eu mă pregătesc în 10 minute înainte cu o jumătate de oră să plecăm, iar el chiar în ultimele 5 minute, spre exasperarea mea, care sunt foarte punctuală și nu vreau să întârzii. 

Cămașă și geacă Answear
  Articol scris pentru SuperBlog 2017