21 decembrie 2017

Macaroane cu branza vegane/de post

Am urmarit mai multe retete de MacnCheese cum zic americanii si am adaptat-o in functie de ingredientele pe care le aveam la dispozitie.

Ingrediente 4 portii
300 g paste integrale din grau (melcisori sau alt tip de macaroane vegane) de la SanoVita
200-250 g caju crude, nesarate
condimente (rozmarin, sare, piper, boia iute, oregano, turmeric, cardamon)

Turmericul da culoarea mai galbena, eu nu am avut si nu am pus dar a iesit ok sosul.

Am pus caju-ul in blender, am adaugat putina apa, condimentele si apoi am mixat bine pana la formarea unui sos. Eu l-am lasat putin mai gros, deoarece pe paste se mai topeste si se omogenizeaza foarte bine. In plus, l-am putut folosi si pe paine, ca un fel de unt de caju.

Am pus crema de caju in borcan inchis bine si a rezistat 3 zile fara sa se altereze.
Fierbeti pastele, le scurgeti, adaugati crema de caju si gata!
Gustul este de caju laptos, daca intelegeti ce vreau sa spun si mie mi-a placut. Pofta buna!




Activ si plin de energie

Campofrio va recomanda Campofrio Active Snack si concursul aferent, care continua pana in ianuarie.


Nu stiu cum sunt aceste produse si nu pot sa va povestesc experienta mea, deoarece sunt vegana, insa stiu ce inseamna sa fii activ si sa ai energie. Ma trezesc cu noaptea in cap, fac o gramada de lucruri, nu obosesc si nun am nevoie nici macar de cafea. Lumea intreaba cand am timp sa fac toate astea si daca mai dorm. :) Dorm foarte bine.

Ascultati-va corpul, el stie ce vrea!